Projectes

«PARIS, COMME CHEZ-MOI»

Charles Trenet, Edith Piaf, Ives Montand, Hubert Giraud, Henri Betti… autors i intèrprets de les melodies i textos més bonics de la música francesa, on canten a l’amor, la malenconia, la bellesa, el «glamour» i l’alegria de viure.

Montserrat Cristau i DeliKtessen 4tet (Santi Escura, Francesc Ubanell, Manel Vega i Rafel Rostey) us ofereixen aquest repertori amb unes versions fresques i donant una sonoritat molt propera a l’estil «manouche» del jazz francès.

DEMO

Fotos – Les Planes d’Hostoles 2016 (fotos Nery)

 

«PASSIÓ PER GERSHWIN»

Les millors i més populars melodies d’un dels autors més prolífics de la música clàssica i popular americana, George Gershwin, pianista, cantant i compositor. En un format molt especial, obert a la improvisació i a la creativitat interpretativa. La soprano Montserrat Cristau hi posa la seva versatilitat vocal a cavall del lirisme del clàssic i el llenguatge del jazz.

Aquest espectacle està disponible en dos formats:

– Veu i piano

– Veu i trio de jazz (piano, contrabaix i bateria)

DEMO


«CARTA DE CLÀSSICS» – «CLÀSSICS CATALANS»

Tot un segle dóna per a molt, i en aquest projecte a duo (piano-veu/guitarra-veu) o trio amb tenora i saxòfon, Montserrat Cristau ens interpreta clàssics catalans de Toldrà i Montsalvatge, passant per l’havanera, la sarsuela més representativa, sardanes… arribant a la música clàssica anglosaxona com és el musical o les bandes sonores. Un repertori entranyable i fresc alhora, amb un punt de modernitat.

DEMO


«DIVA’S TRIBUT»