Projectes

“PARIS, COMME CHEZ-MOI”

Charles Trenet, Edith Piaf, Ives Montand, Hubert Giraud, Henri Betti… autors i intèrprets de les melodies i textos més bonics de la música francesa, on canten a l’amor, la malenconia, la bellesa, el “glamour” i l’alegria de viure.

Montserrat Cristau i DeliKtessen 4tet (Santi Escura, Francesc Ubanell, Manel Vega i Rafel Rostey) us ofereixen aquest repertori amb unes versions fresques i donant una sonoritat molt propera a l’estil “manouche” del jazz francès.

DEMO

Fotos – Les Planes d’Hostoles 2016 (fotos Nery)

En Concert al Cicle Musical Jardins Artigas – 1a part (La Pobla de Lillet)

En Concert al Cicle Musical Jardins Artigas – 2a part (La Pobla de Lillet)


“PASSIÓ PER GERSHWIN”

Les millors i més populars melodies d’un dels autors més prolífics de la música clàssica i popular americana, George Gershwin, pianista, cantant i compositor. En un format molt especial, obert a la improvisació i a la creativitat interpretativa. La soprano Montserrat Cristau hi posa la seva versatilitat vocal a cavall del lirisme del clàssic i el llenguatge del jazz.

Aquest espectacle està disponible en dos formats:

– Veu i piano

– Veu i trio de jazz (piano, contrabaix i bateria)

DEMO


CARTA DE CLÀSSICS” – “CLÀSSICS CATALANS”

Tot un segle dóna per a molt, i en aquest projecte a duo (piano-veu/guitarra-veu) o trio amb tenora i saxòfon, Montserrat Cristau ens interpreta clàssics catalans de Toldrà i Montsalvatge, passant per l’havanera, la sarsuela més representativa, sardanes… arribant a la música clàssica anglosaxona com és el musical o les bandes sonores. Un repertori entranyable i fresc alhora, amb un punt de modernitat.

DEMO


“HISTÒRIES DE BROADWAY”

Amors, desamors, somnis, il·lusions, conflictes racials, desigualtats… La música al servei de les inquietuds de tota una generació, i que encara son ben vives. Els musicals de Broadway van saber plasmar tot això, en belles melodies que formen part del nostre imaginari musical.

En aquest espectacle farem un recorregut per les melodies de Irving Berlin, Jerome Kern, Cole Porter, Richard Rodgers i Hammerstein, George Gershwin i Leonard Bernstein, Andrew Lloyd Weber, Claude Michel Shönberg entre d’altres.

Amb les veus de Montserrat Cristau (soprano) i Josep Viader (tenor) amb l’acompanyament al piano de Santi Escura, ens acostarem al que és la música clàssic americana de mitjans a finals del segle XX, en un format de solos i duets d’aquest repertori.

Hi hauran fragment dels musicals Roberta, Carousel, Kiss me Kate, Oklahoma, Guys and dolls, Porgy and Bess, The sound of Music, My fair Lady, West side Story, The phantom of the opera, Les Miserables. Setanta minuts d’emocions a flor de pell.